Werk en privé combineren

Werk en privé handig combineren

Womenomics. Dat is het nieuwe woord voor vrouwen. Want steeds meer talentvolle vrouwen willen uitdagend werk zonder schuldgevoel combineren met thuis.

Womenomics is uit! Dit boek leert je om zelfverzekerd en zonder stress je werkende leven te (re)-organiseren. Weet wat je kunt, wat je wilt en hoe je dit bereikt. Zeg vaarwel tegen dat knagende schuldgevoel. Als werkende moeder zie je dat er steeds meer talentvolle vrouwen op de arbeidsmarkt komen. Maar ze moeten soms nog heel wat strijd leveren om hun talenten volop te kunnen ontplooien.

Beter in balans

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat 87% van alle vrouwen een betere balans tussen werk en privé wil plus meer welzijn op de werkvloer. Dat zal voor Nederlandse vrouwen niet veel anders zijn. In de term womenomics zitten alle aspecten die voor deze vrouwen belangrijk zijn:

  • macht; een beweging die het werkende leven van vrouwen zo gaat inrichten zoals zij dat echt willen;
  • een meerderheid van vrouwen wil nieuwe arbeidsvoorwaarden en
  • vrouwen zijn de favoriet geworden op de huidige arbeidsmarkt.

De schrijfsters van Womenomics brengen hun persoonlijke ervaringen in. Daarnaast komen ze met tientallen praktijkvoorbeelden uit vooraanstaande bedrijven. Ze wijzen op de kracht van vrouwen: vrouwen hebben de macht, staan niet alleen, hebben hun eigen regels voor succes, moeten meer vragen wat ze willen en zullen dan in de praktijk ervaren dat flexibiliteit zakelijk nut heeft.

Kom op, werkende moeders en doe je voordeel met Womenomics.

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *