Weerstand

 Tijd voor extra weerstand

Op tijd er uit, vroeg ontbijten en dan naar school. De zomervakantie is voorbij en de scholen weer begonnen. Met al die regen dient ook het najaar zich meteen al aan. De weerstand van je kind wordt op de proef gesteld. Met extra vitamines kun je het immuunsysteem een handje helpen.

Tijdens de schooljaren maken kinderen een enorme ontwikkeling door. Een schoolgaand kind groeit in 8 jaar tijd gemiddeld maar liefst 45 cm en wordt zo’n 25 kg zwaarder! Het lichaam heeft daarom juist tijdens deze periode voldoende voedingsstoffen nodig.

Aanvulling

Bij kinderen (maar ook bij volwassenen!) schiet een uitgebalanceerde maaltijd er nog wel eens bij in. Een aanvulling op de voeding is dan ook verstandig om de groei te ondersteunen. De samenstelling van Optimax Kinder Multi is speciaal afgestemd op kinderen van 1 tot 12 jaar en bevat onder meer vitamine B voor energie, vitamine C voor de weerstand en magnesium, calcium en vitamine D voor sterke botten.

Beertjes

Optimax Kinder Multi is een supplement in de vorm van een beertje. Veel kinderen houden er niet van om capsules of tabletten door te slikken. Optimax Kinder Multi zijn kindvriendelijke en lekkere kauwbeertjes. Waarom juist Optimax? Gegarandeerd geen onnodige kunstmatige toevoegingen zoals kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen en bovendien gist-, lactose- en glutenvrij.

Extra Energie

Een multivitamine speciaal voor kinderen houdt de weerstand op peil. Bovendien ondersteunt het de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. Ook geeft het je kind voldoende energie om volop te kunnen blijven spelen en sporten.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *