Victor veilig

Veilig buiten spelen

Niet overal waar de kinderen spelen zijn ze goed te zien voor het verkeer. Dit is erg gevaarlijk en kan voorkomen worden. Victor veilig helpt hier een handje bij!

Victor veilig

Victor veilig is een geel mannetje met een vlag in zijn hand. Hij waarschuwt de verkeersdeelnemers dat er kinderen aan het spelen zijn. Victor valt erg op door zijn fluoriserende gele kleur en is daarom erg handig. Verkeersdeelnemers zien zo vanaf de verte al zijn opvallende gestalte en vlag.

Kindvriendelijk

Victor_veiligHet veilige gele mannetje is licht van gewicht. Hij is namelijk van kunststof en maar 80 cm. groot. Zo kunnen de kinderen hem gemakkelijk zelf tillen en meenemen naar de plek waar ze gaan spelen. En wanneer de kinderen hem onderweg vast hebben vallen ze zelf ook goed op. Bijvoorbeeld wanneer de kinderen oversteken om bij de speeltuin te komen, zorgt Victor ervoor dat ze goed te zien zijn.

Ouders moeten blijven opletten

Victor veilig garandeert geen veiligheid voor de kinderen. Het helpt bij het opvallen bij de kinderen en geeft zo een extra aanwijzing aan de verkeersdeelnemers. De verantwoordelijkheid ligt nog steeds bij de ouders. Je mag er dus niet vanuit gaan dat gele Victor het buiten spelen veilig maakt. Victor kan ongelukken niet voorkomen. Dus hij kan ook niet aansprakelijk gehouden worden.

Geef je kind een nieuw vriendje om mee te nemen naar de speelplaats. En laat Victor veilig je kind helpen op te vallen in het verkeer. Victor wilt ook dat buiten spelen zo veilig mogelijk is!

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *