Archive for the ‘Veiligheid’ Category

 • Baby’s first grooming kit – een geweldig kraamcadeau!

  Baby’s first grooming kit – een geweldig kraamcadeau!

  Voor uw baby is het belangrijk dat hij of zij er verzorgd uit ziet. Wat een groot probleem is, is dat toiletartikelen die voor volwassenen zijn ontwikkeld, vaak niet geschikt zijn voor baby’s. Bijvoorbeeld een te groot nagelschaartje of een scherp uiteinde aan een schaar. Scherpe randjes kunnen uw baby verwonden. Om de veiligheid van […]Lees meer »

 • Buggy slot

  Buggy slot

  In Nederland worden dagelijks duizenden fietsten gestolen, volgens dit artikel wel 900,000 per jaar! Het is daarom erg verstandig om een fietsenslot op je fiets te zetten, zo wordt de kans verkleind dat hij opeens gestolen wordt. Hoe zit dat met buggy’s? Net als fietsen worden er ook jaarlijks buggy’s gestolen. Soms heb je geluk […]Lees meer »

 • Kinderzitjes in de auto – Nationale en internationale wetgeving

  Kinderzitjes in de auto – Nationale en internationale wetgeving

  Internationale wetgeving omtrent kinderzitjes in de auto Voor iedereen geldt dat hij of zij veilig in de auto zit. Het is echter te betreuren dat er in 2011 een aantal van 661 mensen is gestorven in het verkeer. Gelukkig is dit cijfer de laatste jaren, door betere veiligheid zoals airbags en gordels, aan het dalen. […]Lees meer »

 • Soorten kinderstoelen

  Soorten kinderstoelen

  Er zijn verschillende soorten kinderstoelen. Kinderstoel met eetblad Het eetblad zit aan de stoel vast, wat niet losgemaakt mag kunnen worden door het kind. Het blad is over de tafel heen te schuiven als de hoogte van de tafel daarvoor geschikt is. De stoel neemt dan minder ruimte in beslag. Aanschuifstoel Net zoals een gewone […]Lees meer »

 • Veiligheid van kinderen

  Veiligheid van kinderen

  Kinderveiligheid Veel ongelukken met baby’s of kleine kinderen gebeuren thuis. Het is echter nooit mogelijk om uw huis helemaal kindveilig te maken. Er kunnen zich altijd gevaarlijke situaties voordoen die u van te voren niet had voorzien. Het heeft ook geen zin om de hele dag maar bang achter uw kind aan te lopen. U […]Lees meer »

 • Laat je kindje niet weglopen

  Laat je kindje niet weglopen

  Voorkomen of genezen, je kind is een wegloper. Weer veel headlines in de diverse media na een paar geweldige stranddagen. Kinderen vermist op strand, in pretpark, op camping en diverse andere plekken waar het gemakkelijk kan voorkomen dat een kind in een onbewaakt moment weg kan zijn. Ook op de site vermist.nl is het een en […]Lees meer »

 • Zwemles is van groot belang

  Zwemles is van groot belang

  De keuze om een kind te leren zwemmen ligt bij de ouders. Zo zijn er vele opvattingen over de leeftijd, aantal diploma’s en het belang hiervan.  Belang van zwemles Zwemles is van groot belang voor het kind. Vooral in Nederland. Hier is het verdrinkingsgevaar groot, aangezien het een waterrijk land is. Om het verdrinkingsgevaar te […]Lees meer »

 • Veilig transport van MaxiCosi

  Veilig transport van MaxiCosi

  Veilig lopen met je Maxi Cosi; de Babytrolley De Babytrolley zorgt ervoor dat de reis veiliger en comfortabeler is voor baby en ouder. Autostoeltjes, zoals Maxi Cosi, wegen al gauw tezamen met de baby tussen 5 en 12 kilo en zijn niet gemakkelijk vast te houden voor langere tijd. De Babytrolley vergemakkelijkt een reis met […]Lees meer »

 • Babytrolley, MaxiCosi op wieltjes

  Babytrolley, MaxiCosi op wieltjes

  Babytrolley, de handige drager voor het autostoeltje met baby! De Babytrolley zorgt ervoor dat de reis comfortabeler is voor baby en ouder. Autostoeltjes, zoals MaxiCosi, wegen al gauw tezamen met de baby tussen 5 en 12 kilo. De Babytrolley vergemakkelijkt een reis met een baby door middel van een handige drager op wielen waaraan het […]Lees meer »

 • Voorzorgsmaatregelen bij het badderen

  Voorzorgsmaatregelen bij het badderen

  Veilig in bad met je kind Even met je kind badderen. Het klinkt makkelijker dan het is. Maar er komt nog veel bij kijken om de baddertijd zo veilig mogelijk te laten verlopen. Laat je kind nooit alleen tijdens het badderen. Breng antislipmaterialen aan in het bad. Monteer een badkraanbeschermer. Zorg voor een badthermometer. Gebruik […]Lees meer »