Veilig transport van MaxiCosi

Veilig lopen met je Maxi Cosi; de Babytrolley

De Babytrolley zorgt ervoor dat de reis veiliger en comfortabeler is voor baby en ouder. Autostoeltjes, zoals Maxi Cosi, wegen al gauw tezamen met de baby tussen 5 en 12 kilo en zijn niet gemakkelijk vast te houden voor langere tijd. De Babytrolley vergemakkelijkt een reis met een baby door middel van een handige drager op wielen waaraan het autostoeltje gemakkelijk bevestigd kan worden.

Het dragen van een autostoeltje met baby zorgt voor een groot ongemak. Het is vaak zwaar en onhandig tijdens een wandeling naar een bestemming. Daarnaast kan het dragen van een autostoeltje met kind lichamelijke klachten veroorzaken.

veilige maxi cosy drager: babytrolleyHet handige draagsysteem op wielen is speciaal ontwikkeld om het autostoeltje met baby gemakkelijk te kunnen vervoeren. Door het autostoeltje op de Babytrolley te plaatsen kan de baby zeer eenvoudig en makkelijk overal mee naar toe genomen worden zonder dat het autostoeltje met kind getild hoeft te worden. Met de Babytrolley kan eenvoudig een boodschap gedaan worden waarbij het kindje niet in en uit een kinderwagen overgeheveld hoeft te worden. Met de Babytrolley kan het kindje in het autostoeltje blijven zitten en eenvoudig meerijden naar een bestemming.

Deze compacte drager kan tijdens vervoer in de auto aan het autostoeltje vast blijven zitten doordat het handvat uitschuifbaar is. Vanzelfsprekend kan de combinatie met de veiligheidsgordel vastgemaakt worden zodat je baby veilig vervoerd kan worden.

De Babytrolley biedt ouders en baby:

 • Gemak
  • Het autostoeltje is gemakkelijk te bevestigen op Babytrolley;
  • Vergemakkelijkt het vervoer van de baby;
  • Ideaal om een boodschap mee te doen, naar het kinderdagverblijf te brengen of van auto naar huis te lopen.
 • Comfort
  • Voorkomt regelmatig overtillen van baby van autostoeltje naar kinderwagen;
  • Geen lichamelijke klachten door het tillen van het autostoeltje.

De Babytrolley kost €39,95 en kan besteld worden op www.kinder-produkten.nl .

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *