Samen aan de slag

Belevenissenboek als leuke herinnering

Samen met je kind kletsen en knutselen is het leukste wat er is. Als ouder vind je het soms handig om een richtlijn te hebben. Omdat je niet de tijd hebt om steeds iets nieuws te verzinnen. Of je niet het halve huis overhoop wilt halen. Het belevenissenboek helpt je.

Mijn belevenissen is een interactief boek. Het is ontworpen voor ouders die regelmatig een gezellig moment samen met hun kindje zoeken. En die bovendien graag leuke gebeurtenissen uit het gezinsleven willen vastleggen.

Dit boek biedt verschillende pagina’s. Zo kun je de pagina kiezen die aansluit bij een belevenis van die dag. Same met je kind vul je de pagina met tekst, foto’s en tekeningen. Net wat je wilt. En heel handig: jullie kunnen er zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt.

Uniek en dierbaar document

Heb je een kind dat slecht stil kan zitten? Of juist een kind dat graag eindeloos tekent? Voor beiden is dit boek leuk. Want door het samen op jullie eigen manier in te vullen ontstaat een uniek en dierbaar document. Een boek vol herinneringen aan de kinderjaren!

In de handige insteekhoezen bewaar je foto’s, kaarten, schoolwerkjes, knipsels en tekeningen van je kind.

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *