Sack ’n Seat – Van elke stoel een kinderstoel

Sack n Seat

Een groot probleem voor veel beginnende ouders: de juiste kinderstoel uitzoeken. Uw kindje moet zich er veilig en comfortabel in voelen, en absoluut niet ziek worden van bacteriën die zich aan een kinderstoel kunnen nestelen. Daarom is het kiezen van de juiste kinderstoel niet altijd makkelijk. Ook in restaurants en cafés is het vaak een lastige opgave om uw baby bij u aan tafel te zetten. Vaak, en alleen als u geluk heeft, is er maar één kinderstoeltje in het restaurant. U heeft daarbij nog eens kans dat deze vies is; of u het vuil kunt zien of niet. En uw eigen kinderstoeltje van thuis meenemen? Dat is natuurlijk geen optie, die is veel te groot.

Voor deze lastige situaties heeft Kinder-Produkten.nl een ideale oplossing: de Sack ’n Seat. Dit is een kinderstoeltje die in elke handtas past. U kunt de Sack ‘n Seat om de rugleuning van elke stoel vouwen. Het zakje voor het opbergen maakt uit van de kinderstoel zelf, en uw baby past daarin.
Op deze manier kan de baby veilig op elke stoel zitten, en het product is zeer hygiënisch, sinds het gewoon te wassen is in elke wasmachine.

Wij hebben de Sack ’n Seat uitgetest

Bekijk de demonstratievideo onder aan dit artikel!

Als u een Sack ’n Seat bestelt, treft u dezelfde verpakking aan als in het eerste shot. De Sack ’n Seat kan gewoon in een envelop worden verzonden, dat scheelt in de verzendkosten! De Sack ’n Seat wordt meegeleverd met een handige gebruiksaanwijzing.

Als u de plastic verpakking van het product haalt, treft u een ingepakte Sack ’n Seat aan met twee lusjes. Deze lusjes zijn bedoeld om de Sack ’n Seat, eenmaal ingepakt, dicht te knopen. Zo gaat het product nooit open in uw tas.

Eenmaal uitgepakt, wat heel makkelijk gaat, wordt de Sack ’n Seat zichtbaar. Wij hebben een stoel uit onze kantine gepakt, maar u kunt uiteraard elke stoel gebruiken om de Sack ’n Seat omheen te doen.

En wat treffen we hier aan? Twee lusjes! Eentje in de kleur van uw Sack’n Seat, eentje in de kleur zwart. De zwarte is bedoeld om aan de onderkant van de stoel te bevestigen, de gekleurde voor aan de achterkant van de stoel. Trek de lusjes stevig aan en uw baby kan veilig zitten in de stoel! Zoals u ziet op het filmpje is dit binnen enkele seconden gebeurd.

Kortom, Sack’n Seat is een geweldig product voor de beginnende ouder, en ook zeer geschikt als cadeau voor een vriendin, of voor uzelf natuurlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *