Ocean Spray nu ook in Kleinverpakking

OCEAN SPRAY NU OOK IN KLEINVERPAKKING
KLEINTJE GEZONDHEID

Amsterdam, maart 2011 – De Ocean Spray familie heeft er een kleintje bij. Naast de bekende literfles Cranberry Juice is deze smaakvolle Classic dan tevens in meeneem pakjes verkrijgbaar. Ideaal voor kids en goed voor op school, onderweg of gewoon lekker thuis. Het sap is niet alleen lekker fris tijdens warme dagen, het kan ook nog eens gezond zijn. De cranberry zit namelijk barstensvol vitamine C en bevat krachtige antioxidanten met een sterk positief effect op de blaas. Deze nieuwe introductie van Ocean Spray biedt alle grote voordelen van de cranberry, in een handig klein pakje.

Pak ‘m!
Een dag op het strand, spelen in het park of met de auto naar Frankrijk… Wat er ook op het programma staat, Ocean Spray kan gewoon mee. De gloednieuwe pakjes cranberrysap zijn lekker klein, lekker fruitig en lekker handig. Ocean Spray is nu voor het eerst per portie verpakt in een kleurig pakje met rietje. Die gooi je zo in de schooltas, zwemtas of weekendtas. Dankzij deze nieuwe verpakking wordt Ocean Spray Cranberry Classic nog gemakkelijker een heerlijk fris onderdeel van elke zomerse dag.


Op je gezondheid
De Noord-Amerikaanse cranberry staat bekend om het positieve effect op de blaas. Het besje zit bomvol krachtige antioxidanten – proanthocyanidines (PAC’s) – die de hechting van bepaalde bacteriën aan de blaaswand beperken. De cranberry is de enige fruitsoort die deze bijzondere antioxidanten bevat. Voor het behoud van een gezonde blaas is het raadzaam om elke dag Ocean Spray cranberrysap te drinken. Met de portieverpakking is het nu nog gemakkelijker om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid te drinken; twee pakjes sap per dag is voldoende. Op je gezondheid!

Prijs en verkrijgbaarheid
In Nederland zijn de cranberrydranken van Ocean Spray in een breed assortiment in de supermarkt verkrijgbaar. De consumentenadviesprijs van de literflessen Cranberry Classic, Cranberry Classic Light, Cranberry & Blackcurrant, Cranberry & Blueberry en Cranberry & Pomegranate is €1,77 per stuk. Nieuw in het aanbod is de Cranberry Classic in kleinverpakking, per drie stuks van 200ml voor de consumentenadviesprijs van €1,49. Ocean Spray producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen en zijn dus 100% natuurlijk. Zie voor meer informatie www.oceanspray.nl.

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *