Nieuwe artikelen bij Kinder-Produkten.nl!

De afgelopen weken, na het lanceren van het nieuw en fris uiterlijk, hebben we het hele internet afgespeurd op zoek naar nieuwe leuke artikelen… Een hele klus, want waarmee kunnen we (beginnende) ouders en hun kindjes echt mee helpen? Lees gauw verder voor de lijst met nieuwe producten!

 

Sommige kindjes hebben best veel moeite met eten, en dan geeft een normale lepel al snel een kliederboel. Daar is nu een oplossing voor: de BÉABA 360 graden oefenlepel. Deze lepel is anders dan anders: er zit namelijk een gewichtje aan het uiteinde. Dit gewichtje zorgt er voor dat de lepel altijd horizontaal blijft. Bekijk snel het filmpje van deze geweldige uitvinding!

 

 

 

En bij een leuke lepel hoort natuurlijk ook een leuk bordje! Wie zegt dat spelen met eten niet mag?
De Happy Plate is een stevig plastic bordje, van zeer goede kwaliteit (wij dachten namelijk eerst dat het van porselein was toen wij er ééntje uit de doos haalden).
Het bordje heeft een lachend mannetje als print, die heel leuk te versieren is met spinazie, pasta, erwtjes, enzovoorts. Meer suggesties? Klik dan hier!

 

 

 

In drie vrolijke kleuren hebben we iets superhandigs: the Original BA. Een weinig onthullende naam, maar in principe is dit een handvat voor de fles, waardoor uw baby zelf het flesje kan vasthouden. Dit handvat omvat de hele fles! Superveilig en een uniek ontwerp! Bekijk de schattige kleurtjes hier!

 

 

 

Nog iets ‘Original’ is the Original Dooky! Met oog op de aankomende zomer is het natuurlijk erg irritant dat een felle zon uw baby lastigvalt tijdens een ommetje in het park of op straat. De Dooky is een handige doek om uw kind te beschermen tegen elk weertype. Het unieke aan de Dooky is dat het in hoogte verstelbaar is en goed vast zit, zodat de buggy ook beschermd is tegen harde wind.

 

Qua kraamcadeau’s hebben we ook niet stilgezeten, en we hebben iets heel grappigs en unieks gevonden! SOGGS babysokjes zijn sokjes. Gewoon sokjes? Nee! Het leuke aan de SOGGS is is dat het in een eierdoosje wordt verpakt, met 6 sokjes per verpakking. Superleuk bij een kraamreceptie om te geven (of te krijgen natuurlijk…!).

 

 

Of wat dacht u van de Kid’Sleep Classic klokjes? Heeft u wel eens gehad dat uw kindje om 6 uur wakker werd, en u nog even door wilde slapen? Met deze klokjes kunt u uw kindje laten zien wanneer hij nog even door mag slapen, en wanneer hij er uit moet! In twee vrolijke kleuren, voor zowel jongens als voor meisjes.

Als aanvulling op de populaire kindertuigjes hebben wij nu ook Tutu bandjes. Bent u uw kindje kwijtgeraakt? Door de Tutu bandjes, waar u uw naam en telefonnummer op schrijft, wordt u snel weer herenigd met uw kleintje!

Als laatste hebben we in ons assortiment roestvrijstalen flessen van Kid Basix opgenomen! Deze veilige flessen tasten de inhoud niet aan, en hebben handige handvaten voor baby’s. Ook heeft het een siliconen hoes, die de warme of koude inhoud niet geleidt. De fles is van hoge kwaliteit, en heeft hele vrolijke kleurtjes!

 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent deze nieuwe artikelen? Stuur ons een berichtje op Facebook of een emailtje naar info@kinder-produkten.nl! Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *