Laat een leuk dagje weg niet verpesten door de regen!

Het is herfst en zoals je kunt zien is er steeds meer kans op regen. Om een leuk dagje weg, zoals naar het bos, niet te laten verpesten door de regen hebben wij voor jouw kleine spruit de leukste kinderparaplu’s, kinderponcho’s en regenpakjes! Met de kinderparaplu’s, kinderponcho’s en de regenpakjes ben je er van verzekerd dat je kleintje droog blijft. Zo kan je samen met je kleintje lekker zorgeloos paddenstoelen zoeken, blaadjes bekijken en lieve eekhoorntjes spotten! Het kan natuurlijk zo zijn dat je kleintje nat wordt door alle vochtige en natte blaadjes die op de grond liggen. Maar geen nood, de kinderponcho’s en regenpakjes zijn makkelijk schoon te maken!

De leukste kinderparaplu’s en kinderponcho’s!

ID-1001164Met de kinderparaplu’s hoef je nooit meer bang te zijn dat je kleintje tot op het bot nat regent. De kinderparaplu’s zijn verkrijgbaar in leuke diertjes. Zo is er bijvoorbeeld een kwakende eend, een blije bij, een lief lieveheersbeestje en een spetterende kikker! Met deze kinderparaplu’s zie je je kleine zelfs in de verste verte rond hupsen!

Denk je dat een kinderparaplu nog iets te zwaar is om vast te houden voor je kleintje? Bekijk dan eens de kinderponcho’s of regenpakjes. Met de kinderponcho’s en regenpakjes ben je er van verzekerd dat je kleintje nooit meer nat wordt door de regen! Ook zit er bij de regenpakjes een handig tasje waar het je het regenpakje in op kunt bergen. Het tasje is licht en je kindje kan het tasje zelf dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *