Kraamcadeautje

Ideeën voor een origineel kraamcadeautje

Wie wel eens op kraamvisite gaat, weet dat sommige pasgeborenen werkelijk worden bedolven onder de knuffels. Natuurlijk zijn ze schattig, maar kan een kraamcadeau ook origineler? Wij denken van wel. Hieronder een lijstje met ideeën voor kraamcadeaus.

Kraammand

Traditioneel geeft een naast familieleden zoals een zus of (schoon)moeder een mand met cadeautjes voor alle dagen van de kraamtijd. Er zijn ook kant-en-klare kraampakketten te koop, meestal met een thema, bijvoorbeeld Nijntje, houten speelgoed of kabouters.

Mobiel

Een mooie mobiel is een sieraad in de babykamer en na een paar maanden bovendien een bron van plezier voor de baby zelf.

Lakentje of kussensloop

Met de naam of een wensje erop geborduurd.

Slabbetje met een foto

Bij veel printbedrijven kun je een slabbetje laten bedrukken. Kies een toepasselijke foto of een grappige tekst en je hebt een origineel cadeau. Onder andere via http://www.cottontrends.nl/

Iets voor later

Helemaal geen punt als je cadeautje nog even de kast in moet. Dan hebben de kersverse ouders over een jaar ook nog iets leuks. Denk aan een kinderbestekje of een sieraad zoals een armbandje.

Een voorleesboek

Bijvoorbeeld met verhaaltjes waar vader of moeder vroeger zelf zo van genoot.

Muziek in de babykamer

Met een muziekdoosje of boekje met liedjes die papa of mama zelf kan zingen. Zijn het niet van die zangers? Dan is een cd met slaapliedjes natuurlijk ook leuk.

Praktische cadeautjes

Vrolijke speentjes, fleurige slabbetjes, lekkere bijtringen of kleine speeltjes voor in bad, bed of box. Bij de drogist in de buurt vind je allerlei leuke kleine speeltjes waar je gegarandeerd baby én mama een plezier mee doet.

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *