Knuffeldoekjes: waarom deze zo belangrijk zijn

Knuffeldoekjes zijn heel belangrijk voor kleine kindjes. Kent u deze situatie? U staat op het punt te vertrekken met uw kleintje, en het knuffeldoekje is opeens zoek… Paniek! Waarom is dit? Waarom geeft dit zoveel paniek? Waarom moet het knuffeldoekje PER SE gevonden worden?

 

Knuffeldoekje met kind

Dit gedrag is bij oudere kinderen ongezond, maar voor jonge kinderen heel erg belangrijk. Een knuffeldoekje is namelijk van onschatbare waarde, een waardevol bezit voor een baby of peuter. Voor ons lijkt het een simpel doekje, kinderen hechten er echter veel emotionele waarde aan! Dit is de reden waarom veel kinderen een knuffeldoekje zo belangrijk vinden; ze delen er emoties mee: liefde, vriendschap, angst en verdriet. Soms vertellen ze wel eens verhalen en geheimen aan de knuffeldoekjes! Een knuffeldoekje is dus geen aankoop maar een investering in de emotionele ontwikkeling van uw kindje.

Een knuffeldoekje moet daarom van goede kwaliteit zijn. Maar wat is goede kwaliteit? De stevigheid is van groot belang, want er wordt veel gespeeld met het tutdoekje en daarom moet het wel tegen een stootje kunnen. De ”made in China”- knuffeldoekjes voldoen hier in de meeste gevallen niet aan. Vaak zijn deze ook gemaakt met giftige stoffen of zitten er kleine onderdelen aan, wat een groot gevaar voor uw baby of peuter kan opleveren! Kies daarom voor een knuffeldoekje gemaakt van organisch materiaal die voldoet aan de juiste veiligheidsvoorschriften in de Europese Unie.

Ook is het belangrijk dat het knuffeldoekje gemaakt is met twee redenen: om te spelen en te knuffelen. De stof met de vulling is daarom erg belangrijk, kijk daar goed naar als u overweegt een knuffeldoekje te kopen!

Knuffeldoekjes van uitstekende kwaliteit, waar te vinden?

Kinder-Produkten.nl is een webshop met een uitgebreid assortiment aan knuffeldoekjes. Voor simpel design: Keptin-Jr.: Deze tutdoekjes zijn gemaakt van 100% organisch katoen, hebben hele stevige stiknaden en… ze zijn eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd. Absoluut géén kinderarbeid, vervuiling of giftige stoffen! Het knuffeldoekje heeft ook een zachte vulling van puur wol waardoor er lekker mee te knuffelen valt.

Zoekt u liever iets unieks? Les Déglingos is dan de juiste keuze! Gemaakt van veilige materialen, een uniek design met hoofdletter U en verschillende leuke vriendjes! Een supercool knuffeldoekje die niet vaak gezien wordt, en die nog tegen een stootje kan ook! Elk diertje heeft zijn eigen persoonlijkheid en er is voldoende ruimte voor de eigen fantasie van uw kleintje! Bovendien zijn deze knuffeldoekjes lekker groot, wat belangrijk is omdat hij zo niet snel kwijt raakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *