Kindervriendelijke vloeren van Your Floor®

Bij Your Floor® vindt u een selectie vloeren van internationale allure exclusief in Nederland en België, verdeeld door Your Floor® dealers. Het brede assortiment aan vloeren van Your Floor voldoen aan de hoogste Europese standaarden op het gebied van Milieu (PEFC) en kwaliteit. Of het nu gaat om houten vloeren, laminaat, pvc vloeren of vinyl vloeren, kunststof vloeren of ondervloeren, al deze vloeren zijn PEFC gecertificeerd. Een andere positieve bijkomstigheid is dat de Your Floor® dealers geselecteerd zijn op vakmanschap. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de vloeren van Your Floor® kunt u gerust bellen of contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen. U heeft de mogelijkheid om een vloer online te bestellen of te bestellen bij één van de Your Floor® dealers. Alle your Floor® dealers hebben de beschikking over een showroom met een uitgebreid assortiment van de Your FLoor® collectie.

Houten vloeren van Your Floor®

Bij Your Floor® vindt u een breed assortiment aan diverse houten vloeren in verschillende soorten en maten. Alle kwaliteitsvloeren zijn PEFC-TÜV, CE en DiBT Deutschland gecertificeerd en hebben tevens ook brandklasse Cfl.S1. Het goed onderhouden van houten vloeren is belangrijk aangezien dit de levensduur van de kwaliteitsvloer verlengt. Het zelf onderhouden van houten vloeren is niet moeilijk maar het vergt wel diverse aandachtspunten.

Laminaat van Your Floor®

Bij Your Floor® kunt u kwaliteitslaminaat kopen van diverse topmerken. Denk aan topmerken laminaat zoals de collecties van Your Floor®, Haro en Kaindl. Door een goed productieproces kunnen wij laminaat van hoge kwaliteit aanbieden tegen scherpe prijzen.

Pvc vloeren van Your Floor®

Pvc vloeren zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Dit komt omdat pvc vloeren enorm duurzaam zijn en een hoge slijtageweerstand bevatten. Bij Your Floor® kunt u terecht voor kwalitatief hoge pvc vloeren tegen scherpe prijzen. Houd er wel rekening mee dat een pvc vloer ook wel een vinyl vloer wordt genoemd.

Ondervloeren van Your Floor®

Ondervloeren kunt u zien als de fundering van een vloer, maar mensen vergeten deze fundering vaak aandacht te geven terwijl dit juist heel erg belangrijk is. De vloer onder de feitelijke vloer heeft dus veel aandacht nodig. Ook bij Your Floor® bent u aan het juiste adres voor diverse ondervloeren. U kunt bij ons het assortiment aan ondervloeren online of bij één van onze dealers bestellen.

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *