Nieuw boek kind en voedselallergie

In september verschijnt:

Kinderen en voedselallergie

Wat doe je als je kind ontroostbaar huilt, voeding weigert, veel last van eczeem heeft, of zelfs gewicht verliest? De diagnose ‘voedselallergie’ wordt soms pas na maanden of zelfs jaren van slapeloze nachten, frustratie en verdriet gesteld.

In Kinderen en voedselallergie vinden ouders – en iedereen die in zijn werk of privéleven te maken heeft met een kind dat voedselallergie of glutenintolerantie heeft – herkenning, erkenning en waardevolle informatie.

Interviews met ouders

Kinderen en voedselallergie bevat onder meer interviews met ouders. Wat is de impact van de allergie op hun dagelijks leven en hoe gaan zij om met de reacties uit hun omgeving? Ook vertellen zij over hun ervaringen met het consultatiebureau, artsen en medewerkers van crèches/scholen. Daarnaast bevat het boek interviews met kinderartsen en diëtisten die zich al jarenlang bezighouden met voedselallergieën.

Recepten

Inclusief lekkere en allergieproof recepten van Nederlands beste topkoks, zoals een chocoladetaart van Jonnie Boer en een sorbet van Sergio Herman.

Uitgeverij Spectrum ISBN: 9789049103965 Prijs € 16,99

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *