Kinder-Produkten testteam: Dooky week 2

Kinder-Produkten.nl heeft sinds kort een officieel team van testmama’s! Deze mama’s hebben een aantal artikelen uit ons assortiment ontvangen en zullen deze de komende weken uitgebreid testen en hun ervaringen opschrijven. De mama’s vertellen elke week via dit blog over hun ervaringen met onze artikelen. Vandaag: Dooky!

Deze week zal Marieke haar verdere ervaringen vertellen met de Dooky. Marieke heeft een dochtertje van 14 maanden. Lees haar verdere ervaring met de Dooky:

Blog 2: De 2e week van het testen

In de eerste week heb ik de ‘Dooky’ vooral gebruikt op mijn buggy. Zoals in mijn eerdere blog te lezen, waren de ervaringen daar niet altijd helemaal positief.

Deze week heb ik de ‘Dooky’ geprobeerd op mijn wandelwagen. De kap van mijn wandelwagen komt verder naar voren als hij helemaal uitgeklapt staat, dus het probleem dat de doek in het gezicht van mijn dochtertje hing, was nu eigenlijk verdwenen.
De kap van mijn wandelwagen klapte eigenlijk zover uit, dat het gebruik van ‘Dooky’ in de zitstand niet nodig was.

Wel heb ik ‘Dooky’ gebruikt op de momenten dat mijn dochtertje wilde slapen tijdens het wandelen. De wandelwagen zette ik in de ligstand en ik deed ‘Dooky’ naar beneden.
Dit keer had ik ook haar lievelingsknuffel meegenomen, zodat ze deze kon vasthouden en minder snel naar ‘Dooky’ zou grijpen om daar mee te spelen.
En ik moet zeggen, dit had succes! Ze lag rustig met haar knuffeltje te spelen, had geen oog voor ‘Dooky’ en viel snel in slaap.

Bovendien had ‘Dooky’ nog een voordeel waar ik achter kwam toen mijn dochter met haar knuffel lag te spelen. Normaal als zij met haar knuffeltje speelde in de wagen, viel hij regelmatig naast de wagen op de grond. Doordat je ‘Dooky’ kan vastknopen aan de zijkanten (of aan de valbeugel) is de ruimte redelijk afgesloten, nu kon de knuffel dus ook niet naast de wagen vallen!

‘Dooky’ gebruik ik op dit moment vooral als ik langer van huis ben en mijn dochter niet op tijd thuis is voor haar middagslaapje.

Door ‘Dooky’ kan zij in haar wandelwagen toch aardig rustig liggen en een beetje slapen. Voor korte stukjes gebruik ik ‘Dooky’ eigenlijk niet.

Ook alleen als bescherming tegen de zon of de wind gebruik ik hem niet, omdat mijn dochter er dan toch constant mee gaat spelen. Op die momenten zijn een petje of een dikkere jas met capuchon tot nu toe makkelijker gebleken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *