Kinder-Produkten testteam: Doobuddies week 3

Kinder-Produkten.nl heeft sinds kort een officieel team van testmama’s! Deze mama’s hebben een aantal artikelen uit ons assortiment ontvangen en zullen deze de komende weken uitgebreid testen en hun ervaringen opschrijven. De mama’s vertellen elke week via dit blog over hun ervaringen met onze artikelen. Deze week: de Doobuddies!

De komende drie weken zal Irene vertellen over haar ervaringen met de Béaba Oefenlepel en Doobuddies. Irene heeft een zoontje van 2.5 jaar. Lees haar laatste blog met de Doobuddies ‘zelf opruimen’:

Blog 3: Doobuddies ‘Zelf opruimen’

We zijn net weer teruggekomen van vakantie. Victor de Mier is de hele vakantie onze vriend geweest, want zonder enige moeite ruimt Kian zijn eigen troep op met behulp van de krasposter.
Mijn conclusie over dit product is dan ook lovend.

Het is een handig en simpel systeem dat alle peuters en kleuters zal aanspreken.

Je kunt het makkelijk overal mee naartoe nemen, op vakantie, naar opa en oma, naar vrienden enzovoort. Kortom: je kunt het altijd toepassen. Ik denk dat alle kinderen vatbaar zijn voor een dergelijk artikel, omdat ze een beloning krijgen voor een klusje waar ze normaal niet om staan te springen.
doobuddies3Helaas zijn we nog niet toegekomen aan het laatste vakje, de oorzaak is onze vakantie. We zijn de laatste dagen naar Disneyland geweest. Meneer was zo hyper dat zelfs Victor de Mier niet meer hielp. Maar toch, als we waren aangekomen bij het laatste vakje dan had ik denk ik ook niet verklapt wat de beloning zou zijn. Het verrassingselement moet uiteraard bewaard blijven. Maar ik ben ondertussen net zo nieuwsgierig geworden als Kian geloof ik, misschien wel nieuwsgieriger. Gelukkig zijn er nog maar een paar vakjes dicht en bereiken we bijna de climax.

Overigens werkt Victor ook door zonder te krassen,

want Kian begon vandaag bij opa en oma helemaal uit zichzelf op te ruimen. Dit is nog niet eerder gebeurd. In het tijdperk vóór Victor kwam het niet eens in hem op. We hadden de poster niet bij ons (stom, stom), maar we hebben hem wel degelijk laten weten dat het ontzettend goed van hem was. Daarom kan ik mijn eerder genoemde twijfels, over het opruimen zonder krasposter, van tafel vegen. In Kians geval zal hij ook zonder poster keurig opruimen. Het blijft een peuter, dus de ene dag zal het makkelijker gaan dan de andere dag. Maar hij begrijpt nu wel het principe van opruimen.

Eindconclusie:

De Doobuddies zijn echte vrienden, zowel voor het kind als de ouder. Het werkt perfect. En ik zal zeker in de toekomst andere Doobuddies aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *