Archive for the ‘Gezondheid’ Category

 • Kindjes die niet willen eten

  Kindjes die niet willen eten

  Kinderen die niet willen eten. Je kind drijft je langzaam tot waanzin tijdens het avondeten. Dit is vast herkenbaar voor veel ouders. Het is vaak moeilijk en frustrerend om iedere dag weer het ‘gevecht’ aan te gaan. Maar geen nood, wij hebben een aantal handige tips en producten voor je ! Raak niet in de stress […]Lees meer »

 • Baby’s first grooming kit – een geweldig kraamcadeau!

  Baby’s first grooming kit – een geweldig kraamcadeau!

  Voor uw baby is het belangrijk dat hij of zij er verzorgd uit ziet. Wat een groot probleem is, is dat toiletartikelen die voor volwassenen zijn ontwikkeld, vaak niet geschikt zijn voor baby’s. Bijvoorbeeld een te groot nagelschaartje of een scherp uiteinde aan een schaar. Scherpe randjes kunnen uw baby verwonden. Om de veiligheid van […]Lees meer »

 • Chillipeeps – Geen fles meer nodig!

  Chillipeeps – Geen fles meer nodig!

  Vaak worden ouders van baby’s geconfronteerd met lastige situaties; hoe kunt u uw baby voeden als er geen schone fles aanwezig is? Borstvoeding kan in sommige situaties ook niet, bijvoorbeeld op reis of in een café. Wat nu? De oplossing is simpel! Neem alleen een speen mee! Kinder-Produkten heeft een ideaal product in haar assortiment: […]Lees meer »

 • Ziek kind

  Ziek kind

  Elk kind is wel eens ziek. Snotneuzen, waterpokken of gewoon een dagje een beetje hangerig. Dat kent iedere ouder. En soms is het ernstiger dan dat. De informatie hieronder gaat over de gewone, veel voorkomende ziekten. Deze is uitdrukkelijk niet bedoeld om een bezoek of telefoontje aan de huisarts overbodig te maken! Denk je dat […]Lees meer »

 • Ongelukken in beeld gebracht

  Ongelukken in beeld gebracht

  EHBO bij kinderen De spoedeisende hulp-afdeling van het ziekenhuis heeft het elke dag erg druk met kinderen onder de 10 jaar oud. Er worden gemiddeld elke dag 70 kinderen behandeld omdat zij zijn gevallen. Dat is een behoorlijk groot aantal. Jaarlijks gezien zijn er 3.000 kinderen die vallen en een ernstig letsel oplopen. Hiervoor moeten […]Lees meer »

 • Kind met down

  Kind met down

   Nieuw: Downpolikliniek Kinderen met het downsyndroom hebben specifieke medische behoeften. Daarom opent een aantal specialisten van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (SLAZ) in Amsterdam de Downpolikliniek.  Als ouder kun je met je kind hier naar een multidisciplinair spreekuur komen, waar verschillende artsen op één en dezelfde dag vanuit hun eigen specialisme advies geven. Als je […]Lees meer »

 • Snotneusjes

  Snotneusjes

  Kids in topvorm De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Verkoudheids- en griepvirussen grijpen dan eerder hun kans. Kleine snotneusjes spelen bovendien graag samen, zodat de virussen zich snel kunnen verspreiden. Met de beruchte “R” in de maand wordt het tijd om te inveteren in weerstand voor je kinderen. Want zijn ze in topvorm, dan […]Lees meer »

 • Weerstand

  Weerstand

   Tijd voor extra weerstand Op tijd er uit, vroeg ontbijten en dan naar school. De zomervakantie is voorbij en de scholen weer begonnen. Met al die regen dient ook het najaar zich meteen al aan. De weerstand van je kind wordt op de proef gesteld. Met extra vitamines kun je het immuunsysteem een handje helpen. […]Lees meer »

 • Blaasproblemen

  Blaasproblemen

  Kind met blaasontsteking? Probeer eens een sapje Kinderen zijn kwetsbaar en daardoor een risicogroep als het gaat om urineweginfecties, zoals blaasontsteking. Al vanaf drie maanden kunnen vooral meisjes last hebben van terugkerende problemen. Natuurlijk wil je liever niet dat je kind regelmatig antibiotica moet gebruiken. Cranberrysap is een interessant en natuurlijk alternatief. Professor Pietro Ferrara […]Lees meer »

 • Uiterlijk

  Uiterlijk

  Investeren in een stralende lach Die ene spijkerbroek, die gave schoenen, dat vette vest. Pubers willen er graag goed uitzien. Een stralende lach is misschien nog wel veel belangrijker voor een mooie uitstraling. Toch hebben pubers de neiging om hun gebit juist niet de prioriteit te geven die het verdient.  Als ouder heb je niet altijd […]Lees meer »