Een leerzaam dagje uit met de kids

Een dagje uit met de kinderen is leuk. Maar het is natuurlijk nog leuker wanneer het een leerzaam tintje heeft. Daarom hebben wij voor jou de leukste leerzame dagjes uit op een rijtje gezet! Bij deze dagjes weg kunnen kinderen de wereld ontdekken wat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

Het bloten voeten park

blotevoetenparkHet is niet alleen heerlijk om op blote voeten te lopen, maar het is ook nog eens hartstikke goed voor je! Als je op blote voeten loopt dan wordt het hart en de bloedsomloop gestimuleerd. Ook is het goed voor je rugspieren en darmwerking. Daarom wordt in het blote voeten park dit gestimuleerd!

Het bloten voeten park is voor jong en oud. Het traject is vier kilometer lang en hier wandel je over mos, bosgrond, kiezel, zand, water, modder en nog veel meer! Laat je voeten heerlijk masseren door de natuur! Benieuwd naar het park? Kijk dan eens op de website!

CORPUS

Ben je benieuwd hoe het menselijk lichaam er van binnen uitziet? Maak er dan een reis doorheen! In 55 minuten maak je deze spectaculaire reis en leer je hoe een mens functioneert. Als je aan het einde van de reis bent door het menselijk lichaam kan je allemaal leuke spelletjes en testjes doen over het menselijk lichaam. Ook kan er een speurtocht worden gedaan! Een leuk dagje uit waar veel te leren valt!

Paleis het Loo

Heb je je altijd al een prins of prinsesje willen voelen? Dat kan in Paleis het Loo! Er is speciaal voor kinderen een spannende audiotour en er zijn diverse speurtochten. Om thuis al in de stemming te komen zijn er leuke kleurplaten! Een dagje naar Paleis het Loo is een leuk historisch dagje uit met kinderen!

Open lucht museum

Openluchtmuseum_Arnhem4Wil je graag met de kinderen een interactieve dag? Dan is het Open Lucht Museum een aanrader! In het Open Lucht Museum kunnen de kinderen hun eigen broodjes en aardappeltjes met kaantjes bakken, films kijken en nog veel meer!

Naturalis

In Naturalis liggen meer dan 37 miljoen natuurhistorische objecten. Er is zo veel te zien in Naturalis. Van een mammoetskelet en Japanse reuzenkrab tot een mega wereldbol. Er is zo veel te ontdekken en zeker een aanrader om hier een keer naar toe te gaan met kids!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *