Kinder-Produkten testteam: Doobuddies week 1

Kinder-Produkten.nl heeft sinds kort een officieel team van testmama’s! Deze mama’s hebben een aantal artikelen uit ons assortiment ontvangen en zullen deze de komende weken uitgebreid testen en hun ervaringen opschrijven. De mama’s vertellen elke week via dit blog over hun ervaringen met onze artikelen. Deze week: de Doobuddies!

De komende drie weken zal Irene vertellen over haar ervaringen met de Béaba Oefenlepel en Doobuddies. Irene heeft een zoontje van 2.5 jaar. Lees haar eerste ervaring met de Doobuddies ‘zelf opruimen’:

Hoi! Mijn naam is Irene en dit is mijn eerste ervaring met de Doobuddies!

Mijn zoontje Kian van 2,5 jaar zit behoorlijk in de peuterpuberteit. Elke vraag wordt standaard beantwoord met ‘nee!’. Zo ook op de vraag: ‘Kian, help je mama even met opruimen?’ NEE! Elke avond zit ik op mijn knieën om alle Duplo weer bij elkaar te vegen en in de bak te doen. Immers, het allerleukste van Duplo is (in Kians wereld) toch wel om er tussen te gaan liggen en alle stukjes door de gehele woonkamer te verspreiden. Toen ik las over Doobuddies moest ik dat natuurlijk proberen.

Doobuddies vriendjes

Kian was ook gevoelig voor het  plakken van stickers om hem zindelijk te maken. Ongeveer hetzelfde principe als de Doobuddies Zindelijkheid. Er was dus een reële kans dat deze Doobuddies ditzelfde positieve effect zouden hebben op het manneke. De levertijd van Kinder-Produkten.nl was  super, ik kreeg het artikel binnen een dag. Het artikel ziet er zeer leuk uit, het spreekt kinderen zeker aan. Het bestaat uit een vel met krasvelden en er zit een beloningsboekje bij. Elke keer als Kian  opruimt mag hij een vakje openkrassen en lezen we samen het boekje over Victor het miertje dat zelf opruimt. Het doel van Doobuddies is om kinderen te motiveren door een vakje open te krassen. Als ze bijvoorbeeld op het potje gaan of (in mijn geval) de Duplo opruimen worden ze beloond door een vakje open te krassen.
DooBuddies beloningsborden

De eerste dag wilde Kian er niks van weten. Ik ruimde weer alles op, maar dit keer kraste ik een vakje open en mocht ik het avontuur van Victor het miertje lezen.Kian keek vol verbazing en riep: ‘Kian doen! Ik heb hem duidelijk gemaakt dat hij eerst moet opruimen voordat hij hetzeflde mag.

En ja hoor, de volgende dag ruimde meneer ineens vanuit het niets al zijn Duplo op. Hij was beretrots dat hij een vakje mocht opkrassen, helemaal zelf met een muntje. En ook het  verhaaltje over Victor vond hij geweldig. Kortom tot nu toe werkt de Doobuddies voor ons ontzettend goed. Het lijkt me sterk dat dit de komende weken ineens verandert, maar ik houd jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *