De ontwikkeling van je baby

Spelen met je baby

De eerste vijf jaar zijn bepalend voor de latere gezondheid en ontwikkeling van een mens. Dat wisten we al. Maar steeds vaker is dat reden om juist daarom die eerste jaren goed te willen ‘benutten’. Vanuit Amerika kwam de idee dat je je baby/peuter al op jonge leeftijd moet stimuleren via spelletjes en oefeningen. Het boek Baby in beweging bevat honderden helder omschreven adviezen en oefeningen.

Zouden al die oefeningen echt bijdragen aan een optimale fysieke en intellectuele ontwikkeling van je kind? Dat is natuurlijk niet zeker. Veel ‘oefeningen’ ken je waarschijnlijk al. Maar toch, als je eens niet zoveel inspiratie hebt, biedt dit boek een uitgebreid overzicht van simpele spelletjes. De duidelijke illustraties werken aanstekelijk.

Het boek is al jaren een bestseller in Nieuw Zeeland en Australië. De auteur richtte in Australië een educatieve organisatie op voor de ontwikkeling van kinderen, met nu 100 vestigingen wereldwijd. Wil je meer lezen over dit interessante onderwerp? Het boek bevat een bibliografie en index. Het voorwoord van een professor kindergeneeskunde geeft er een verantwoord tintje aan.

Forte uitgevers B.V., €16,95

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *