De leukste uitjes voor in de kerstvakantie

Het is weer bijna kerstvakantie voor de kinderen van de basisschool en de grote vraag is, wat ga je doen in deze vakantie? Staan er nog geen leuke activiteiten op de planning of juist wel? Wij hebben voor jou een aantal leuke activiteiten op een rijtje gezet zodat jij en je kinderen jullie niet hoeven te vervelen!

Een middagje naar de bioscoop

Het is altijd leuk om naar de bioscoop te gaan, voor kinderen is dit dan ook een echt uitje. Er draaien dan ook hartstikke leuke kinderfilms in de bioscoop. Wij hebben er voor jou een aantal op een rijtje gezet:

  • Pinguïns van Madagaskar
  • Mees Kees op de planken
  • Wiplala
  • Dummie de Mummie
  • Asterix en Oblix 3D: De Romeinse Lusthof
  • Annie
  • Tinkerbell & de legende van het Nooitgedachtebeest (vanaf 18 december)

Schaatsen

Bij de winter hoort natuurlijk sneeuw en schaatsen. Hoewel we maar moeten hopen dat we dit jaar op natuurijs kunnen schaatsen, kan je natuurlijk ook een dagje met de kinderen gaan schaatsen op een kunstschaatsbaan. Het voordeel van een kunstschaatsbaan is dat het ijs een stuk gladder is en je kunt schaatsen huren voor het hele gezin. Benieuwd naar een overzicht van alle kunstschaatsbanen in Nederland? Kijk dan eens op kunstijstbanen.nl!

Een dagje uit naar de winter Efteling

Om de kinderen iets te geven waar ze met alle plezier naar uit kunnen kijken, kan je een dagje naar de winter Efteling gaan! De Efteling is dan op zijn mooist en de kinderen zullen dit vast geweldig vinden! Let er wel op dat niet alle attracties open zijn in de winter.

De winter Efteling is open van 6 november 2014 tot en met 1 februari 2015.

Winterpaleis het Loo

Niet alleen de Efteling begeeft zich in winterse sferen, maar ook Paleis het Loo. Er kan dan buiten geschaatst worden op een echte ijsbaan en het Paleis is helemaal winters aangekleed. Neem de kinderen mee op een leuk cultureel dagje uit!

Het Winterpaleis het Loo is open vanaf 13 december 2014.

Kerstcircus

Een leuk dagje uit naar het circus? Met de kerst zijn er verschillende kerstcircussen door het hele land aanwezig!

 

Heb je zelf nog leuke tips voor uitjes? Laat het ons dan weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *