De leukste Sinterklaas cadeautjes!

Sinterklaas is al weer eventjes in het land, dus dat betekent dat we binnenkort weer gezellig met het hele gezin cadeautjes gaan uitpakken! Daarom hebben wij voor jou de leukste cadeautjes van kinder-produkten.nl op een rijtje gezet!

shop2272400.pictures.auto-speeltafeltje-voor-onderweg-snack-play-travel-tray-5Mocht je Sinterklaas bij familie vieren en eventjes in de auto onderweg zijn, dan is het natuurlijk fijn als de kinderen zich niet zo vervelen op de achterbank. Dit maakt de autorit niet alleen lang voor de kids, maar ook voor jou. Daarom is er het Star Kids Speeltafeltje! Met het Star Kids Speeltafeltje kunnen je kinderen nu heerlijk tekenen en spelen achter in de auto zonder dat de spulletjes door heel de auto vliegen!

Kroelen, kroelen en nog meer kroelen!

Wat is er nu fijner dan heerlijk kroelen met een heerlijk zacht kroeldoekje na een lange avond cadeautjes uitpakken? Helemaal niets! Daarom hebben wij van kinder-produkten.nl een aantal heerlijke zachte kroeldoekjes voor je kleintje op een rijtje gezet.

Zo zijn er bijvoorbeeld de schattige knuffeldoekjes van Keptin-Jr, Sussekind, Les Déglingos en nog veel meer. Al deze knuffeldoekjes zijn heerlijk zacht en geven je kindje een vertrouwd gevoel!

Naast alle knuffeldoekjes zijn er ook nog speendoekjes. Met een speendoekje raakt je kleine de speen niet meer kwijt. Ook kan er met de speendoekjes heerlijk gekroeld worden!

Je herkent het misschien wel, het gefrunnik van die kleine aan de labeltjes van je kleding. Met een labeldoekje kan hij of zij daar nu voortaan aan frunniken! Aan de labeldoekjes zitten allerlei verschillende labeltjes in verschillende kleurtjes en maten. De labeldoekjes geven je kleine een hoop rust.

knuffelbtb little_dutch_speendoek_grijs_stip

rabby_rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *