De handige en veilige Green lullaby wieg

De wieg zonder al te veel beslommeringen bestaat.

Geen gesjouw meer met de wieg

Geen last meer van je rug, arm en schouder van het sjouwen. Geen verwondingen door het gebruik van gereedschap en bijna altijd plaats voor de wieg. Dit zijn al een aantal voordelen aan de Green lullaby wieg.

De wieg is namelijk gemaakt van erg stevig karton die zodanig op te zetten is dat gebruik van gereedschap overbodig wordt. Ook het is daardoor erg licht om te vervoeren. En het neemt minder dan 1 bij 1 meter in beslag.

Veiligheidseisen


Green_lullaby_wiegDe handige wieg is veilig in gebruik. Het voldoet namelijk aan de Europese veiligheidseisen. Het bevat bijvoorbeeld een vuurbestendig middel dat niet giftig is. En het is waterbestendig.

Afmetingen van de wieg

  • 63 cm. hoog
  • 55 cm. breed
  • 69 cm. lang

Voordelen van de wieg op de camping

Op campings heb je vaak complicaties met de wieg. Sommige campings hebben geen wiegen beschikbaar, of je moet betalen voor het gebruik ervan. Daarnaast kunnen de wiegen die er zijn niet voldoen aan de veiligheidseisen. Dat maakt het onverantwoordelijk om er gebruik van te maken.

Met de handige en veilige Green lullaby wieg heb je deze complicaties niet. Deze wieg kan je gemakkelijk meenemen naar de camping en overal plaatsen. Zo kan je zelfs je toezicht verbeteren door de wieg weg te zetten waar jij ook bent.

Je hoeft ook niet meer te prutsen met het in elkaar zetten van de wieg. Want de Green lullaby is met een klein aantal handelingen in elkaar gezet. Je hoeft alleen de kartonnen delen in elkaar te schuiven. Dit neemt nauwelijks tijd in beslag en is zo super functioneel voor op een camping.

Originaliteit van de wieg

De wieg is dus handig, veilig en functioneel. Maar daarnaast is hij ook erg origineel. De wieg is gemaakt van karton en hij wordt blanco opgeleverd. Hierdoor kan je zelf de wieg versieren en hem zo opmaken naar eigen smaak. Je zal dus nooit dezelfde wieg tegenkomen!

Dus ga voor het gemak van de Green lullaby wieg. Het is een eenmalige investering waar je optimaal gebruik van kan maken. En je bent verzekerd van een goed, functioneel en veilige wieg voor je kind.

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *