Buiten spelen

Druk? Stuur ze naar buiten!

Kinderen hebben binnen tegenwoordig zoveel speelgoed en spelletjes dat ze eigenlijk niet meer naar buiten hoeven. Buiten spelen is niet alleen supergezond voor hen, maar ook heerlijk voor jou als ouder! Dus, stuur druktemakers lekker naar buiten!

Geen zin in buiten spelen? Met aantrekkelijk buitenspeelgoed trek jij ze eerder over de streep. Een van de grote hits in kinderland is de trampoline.
Het voordeel van een trampoline is dat zowel meisjes als jongens zich er uren op kunnen vermaken. Alle kinderen kunnen er heerlijk veel energie op kwijt. En een trampoline verveelt niet snel, want kinderen kunnen er steeds ingewikkelder oefeningen doen.

Tieners en pubers vinden een trampoline niet alleen meer leuk om op te springen, maar ook om er lekker met een paar vrienden op te hangen om te kletsen. Heb je de ruimte, dan is een trampoline zeker de overweging waard. Op www.trampoline-winkel.nl vind je kwaliteitstrampolines in soorten en maten plus alle denkbare accessoires. Ook voor speelhuisjes, nog zo’n succesnummer voor kinderen, kun je op deze site terecht.

Is je kind helemaal gek op auto’s?

Dan moet je op www.trapautoshop.nl beslist vast iets van je gading vinden. Van de eerste loopauto tot allerlei trapauto’s tot en met een complete kopie heftruck vind je hier. Een enorm assortiment met voor elk wat wils als het gaat om speelgoed op vier wielen.

Water heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. Met een waterglijbaan of een zwembadje zijn ze gegarandeerd heel wat uren zoet. Kijk eens rond op www.worldoftoys.nl.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *