Buggy slot

In Nederland worden dagelijks duizenden fietsten gestolen, volgens dit artikel wel 900,000 per jaar! Het is daarom erg verstandig om een fietsenslot op je fiets te zetten, zo wordt de kans verkleind dat hij opeens gestolen wordt. Hoe zit dat met buggy’s?

slotje5Net als fietsen worden er ook jaarlijks buggy’s gestolen. Soms heb je geluk hem terug te vinden op internet, maar veel kans is daar niet op. In sommige winkels of scholen is het ook niet echt handig om een buggy mee te nemen naar binnen, dus moet je hem buiten laten staan; dit vergroot uiteraard de kans op diefstal.

Verklein deze kans met ons buggy slotje. Dit slotje zorgt ervoor dat uw buggy veilig aan een paal of fietsenrek vastgemaakt kan worden. Waarom geen normaal fietsenslot? Bij dit slotje is er geen sleuteltje om te verliezen, want door het zelf in te stellen cijferslotje is dit slotje ideaal voor korte bezoeken aan openbare gebouwen waar er voor buggy’s geen plaats is. Ook is het een heel compact dingetje, wat makkelijk in de handtas past. Bij een normaal fietsenslot is het zo dat de hele kabel in uw tas moet, en bij dit slotje is het kabeltje uitrekbaar.

Wij hebben het buggy slotje uitgetest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *