Breng mooi de kerst door!

Met kerst ziet heel de familie er netjes uit, maar soms is de vraag: wat moet je nu aan met het haar van je dochter? Kinder-produkten.nl heeft voor jou de mooiste kerstkapsels op een rijtje gezet. Bij een aantal kapsels zit een handige tutorial zodat je gelijk weet hoe je het maakt en wat je nodig hebt!

De waterval vlecht

De waterval vlecht is een vlecht die horizontaal langs het hoofd loopt. Hij wordt de waterval vlecht genoemd omdat je tijdens het vlechten plukjes laat hangen waardoor je het ‘’waterval’’ effect krijgt.

download

Een strikje boven op je hoofd !

Wil je voor je kleine meid net zo’n mooi strikje op haar hoofd zoals mini mouse? Dit kapsel kan voor zowel kort als lang haar. Na het zien van deze tutorial kan je hem eenvoudig zelf maken!

De donutknot met vlecht

De donutknot is een net kapsel, maar met een vlecht aan de achterkant maak je dit kapsel net wat speelser. Voeg er een grote strik aan toe om het kapsel helemaal af te maken!

tumblr_m7h08cTDEE1rtqk8jo1_500_large

Een feestelijk kapsel

Dit kapsel bestaat uit twee vlechten (aan iedere kant van het hoofd één) die aan de achterkant samenkomen in een knot. Dit kapsel vergt enige oefening, maar als het lukt mag het resultaat er wel wezen!

Heb je zelf nog een leuk kerstkapsel? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *