Baby’s first grooming kit – een geweldig kraamcadeau!

Voor uw baby is het belangrijk dat hij of zij er verzorgd uit ziet. Wat een groot probleem is, is dat toiletartikelen die voor volwassenen zijn ontwikkeld, vaak niet geschikt zijn voor baby’s. Bijvoorbeeld een te groot nagelschaartje of een scherp uiteinde aan een schaar. Scherpe randjes kunnen uw baby verwonden.

Om de veiligheid van uw baby te garanderen, hebben wij de Baby’s First Grooming Kit in ons assortiment. Dit pakket, met zeven verschillende verzorgingsproducten, is speciaal ontwikkeld voor baby’s.

Het kammetje, met een lengte van ongeveer 15 centimeter, is van plastic gemaakt. Er is geen verschil met een kam die voor volwassenen zijn gemaakt. De kam heeft twee verschillende ‘’diktes’’ van de tanden. De kam ligt stevig in de hand en is moeilijk te buigen, zodat het risico op breken nihil is.

De borstel is van hetzelfde materiaal gemaakt. De haartjes zijn zeer zacht, en is daarom speciaal voor babyhaartjes.

Vaak is het zo dat nagelknippers voor volwassenen niet voor baby’s geschikt zijn.

clippasafe_babys_first_grooming_kit_lDe knipper is vaak veel te groot en is makkelijk ‘open te maken’, zodat uw baby of peuter zichzelf makkelijk kan verwonden. Deze nagelknipper heeft een ovale vorm, en is zo ontworpen dat uw eigen nagels niet geknipt kunnen worden. Ook is de knipper verborgen in de ovale vorm, waardoor u uzelf of uw baby zichzelf niet kunnen snijden.

Het schaartje is speciaal voor baby’s gemaakt, het heeft namelijk een rond uiteinde. Geen scherp uiteinde en daarom geen risico!

Ook in dit pakket zit een speciaal tandenborsteltje voor baby’s. Wat bijzonder is aan deze tandenborstel, is dat deze om uw vinger past. De haartjes zijn van plastic gemaakt en veilig voor babytandjes.

Verder in dit pakket is een tandenborstel voor de gevorderde tandjes en een nagelvijltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *