Archive for the ‘Baby krijgen’ Category

 • Wat heb je nodig voor een babykamer?

  Wat heb je nodig voor een babykamer?

  Voor de komst van een baby moet je natuurlijk de nodige voorbereidingen treffen, zo ook voor in de kinderkamer. Wordt het een roze baby kamer, een blauwe of kies je liever voor neutrale kleuren? De stijl van de kinderkamer Wordt het een meisje en ga je voor roze? Wordt het een jongen en kies je […]Lees meer »

 • Baby’s first grooming kit – een geweldig kraamcadeau!

  Baby’s first grooming kit – een geweldig kraamcadeau!

  Voor uw baby is het belangrijk dat hij of zij er verzorgd uit ziet. Wat een groot probleem is, is dat toiletartikelen die voor volwassenen zijn ontwikkeld, vaak niet geschikt zijn voor baby’s. Bijvoorbeeld een te groot nagelschaartje of een scherp uiteinde aan een schaar. Scherpe randjes kunnen uw baby verwonden. Om de veiligheid van […]Lees meer »

 • Veilig vrijen

  Veilig vrijen

  Seks, nog steeds af en toe een taboe. Maar veel mensen weten dat seks en sexualiteiten positieve energie en plezier kan geven. Het is goed om dat duidelijk te houden voor jezelf maar ook vooral voor je kinderen die er in de toekomst of nu in aanmerking mee komen. Daarentegen is het ook belangrijk duidelijk […]Lees meer »

 • Kind op komst

  Kind op komst

  Naar alle waarschijnlijkheid heb je een zwangerschapstest gedaan en die was positief, Gefeliciteerd!! Jij en je partner natuurlijk hartstikke blij en helemaal rozig! Maar jullie dienen er ook van bewust te zijn wat de risico’s zijn en hoe je de veiligheid van jullie drieën kan garanderen. Want wat gebeurt er toch allemaal in die buik […]Lees meer »

 • Werk en privé combineren

  Werk en privé combineren

  Werk en privé handig combineren Womenomics. Dat is het nieuwe woord voor vrouwen. Want steeds meer talentvolle vrouwen willen uitdagend werk zonder schuldgevoel combineren met thuis. Womenomics is uit! Dit boek leert je om zelfverzekerd en zonder stress je werkende leven te (re)-organiseren. Weet wat je kunt, wat je wilt en hoe je dit bereikt. Zeg […]Lees meer »

 • Voor drukke mama’s

  Voor drukke mama’s

  Sporten terwijl je werkt Een uitkomst voor multitaskende moeders, deze Fitflop. Ben jij ook zo’n moeder die de hele dag van hot naar her rent: kinderen wegbrengen, snel naar het werk, kinderen weer ophalen, boodschappen doen, koken, kinderen naar bed brengen. En dan? Moe op de bank zakken. Waar kun je met zo’n moordend schema nog […]Lees meer »

 • Dagboek

  Dagboek

  9 maanden dagboek in nieuw, eigentijds jasje Nooit meer vergeten wat je allemaal doormaakte in die bijzondere 9 maanden? Dit veel verkochte 9 maanden dagboek geeft praktische informatie, tips en wetenswaardigheden voor iedere week van je zwangerschap. Daarnaast biedt het alle ruimte om je ervaringen en gevoelens bij te houden. Het bekende 9 maanden dagboek […]Lees meer »

 • Leren omgaan met geld

  Leren omgaan met geld

  Bewustwording in de week van het geld Voor veel ouders is de combinatie kinderen en geld een actueel onderwerp. Dat is maar goed ook. Door aandacht te besteden aan financiële opvoeding, bereid je je kind voor op financiële zelfstandigheid. Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat dat niet alle ouders niet goed lukt. Van 13 […]Lees meer »

 • Bijzondere kinderen

  Bijzondere kinderen

  Nieuw tijdschrift: Lotje & co Sommige kinderen hebben meer zorg nodig dan de meeste kinderen. De Stichting Lotje & co spreekt van zorgintensieve kinderen. Een zorgintensief kind vraagt veel van het hele gezin. Afgelopen zaterdag verscheen het eerste nummer van een nieuw tijdschrift: Lotje & co. Speciaal voor ouders van zorgintensieve kinderen De medewerkers van […]Lees meer »

 • Seks en relaties

  Seks en relaties

  Veilig vrijen Pubers ontwikkelen zich fysiek snel maar ook psychisch. Ze worden voor het eerst verliefd en maken kennis met seksualiteit. Het is dan zaak dat je als ouders je kind op tijd voorlicht over veilig vrijen en anticonceptie. Sommigen zijn er al op jonge leeftijd aan toe, maar het is niet zo dat alle […]Lees meer »